Services

Na bijna 20 jaar ervaring in de makelaardij in Spanje heb ik inmiddels een uitgebreid netwerk van lokale professionals opgebouwd, die ieder hun bijdrage kunnen leveren bij de aankoop en realisatie van jouw droomhuis in Spanje (indien gewenst).

  • Juridische ondersteuning
  • Renovatie / bouw
  • Interieur design/ inrichting
  • Tuin design / onderhoud

Juridische ondersteuning

Zelf ben ik op de hoogte van de juridische procedures van het aankoopproces van onroerend goed in Spanje maar zijn er soms situaties die begeleiding nodig hebben van een juridisch kantoor die alle expertise hebben op dit gebied.

Ook met hun kun je in jouw eigen taal spreken aangezien de twee kantoren met wie ik samenwerk, één een Nederlandse eigenaresse heeft en het andere kantoor Vlaamse eigenaressen hebben.

Droomhuis Costa Blanca Service - Juridische service

Renovatie / bouw

Hebben wij samen een prachtige locatie gevonden maar voldoet het huis niet helemaal aan jouw wensen? Dan kan een renovatie (gedeeltelijk of complete) de oplossing bieden. Op dit moment is renovatie de tendens in de huizenmarkt aan de Costa Blanca en de woning aan te passen aan de praktische en estethische eisen van tegenwoordig.

In deze situatie stel ik jou voor aan een Nederlands bouwbedrijf die werkt met een Spaanse architect die zorgt voor de benodigde vergunningen bij de gemeente. Met dit bedrijf heb ik al verschillende middelgrote tot grote renovaties mogen realiseren tot volle tevredenheid van mijn klanten.

De samenwerking met de Spaanse architect is van belang, gezien zijn goede connecties bij de gemeente om de vergunningen en documenten te kunnen regelen.

Interieur design / inrichting

Heb je geen tijd om je nieuwe huis in Spanje in te richten? Geen probleem, ook daarmee kan ik je helpen en je in contact brengen met een binnenhuis architecte die ook haar eigen meubelwinkel heeft.

Zij heeft een 20-jarige ervaring aan de Costa Blanca en heeft al een groot aantal villa’s en appartementen ingericht van tevreden klanten. Dit doet ze door voorstellen te visualiseren met foto’s, moodboards en indien gewenst een 3D-sfeerbeeld.

Droomhuis Costa Blanca Service - Interior design & inrichting
Droomhuis Costa Blanca Service - Tuin design & onderhou

Tuin design / onderhoud

Om de mediterrane sfeer geheel tot recht te laten komen in jouw mooie en nieuwe villa/authentieke finca, wil je ook de tuin aanpakken.

Ook daar kan ik je in contact brengen met een tuinbedrijf dat al 30 jaar bestaat en zowel de design als het onderhoud van jouw tuin kan doen. Hun tuinarchitect maakt een compleet tuinvoorstel, gevisualiseerd met tekening en indien gewenst 3D.

Partners