De eerste stap naar zelfstandigheid in april 2016, na 13 jaar ervaring in de onroerend goed branche in Spanje, was een grote uitdaging. Met een arbeidsverleden in vaste dienst bij grote- en middelgrote internationale bedrijven, voelde dit als een sprong in het diepe. Maar met de constante motivatie van bestaande klanten, familie en vrienden en eigen zakelijke netwerk, ben ik die uitdaging aangegaan.

Het is een interessant, intensief en leerzaam pad gebleken, bijgestaan door de coaching van twee zakelijke en succesvolle vrienden die mij vooral adviseerden te focussen. Die raad heb ik opgevolgd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Droomhuis Costa Blanca, van oud naar nieuw

Met de website DroomhuisCostaBlanca.nl ben ik mijn avontuur begonnen. Mensen die op zoek waren naar een huis aan de Costa Blanca konden mij goed vinden. Maar de tijd heeft niet stilgestaan en de website verouderde. Nu vijf jaar verder een goede reden om een nieuwe website te lanceren. Tijd voor een nieuwe, frisse en volwassenere look, waarbij de (zeer gewaardeerde) persoonlijke zoekservice die ik aanbied de aandacht krijgt.

Op mijn oude website werd naast het vernieuwen van het aanbod weinig aan de website veranderd of toegevoegd. Met mijn nieuwe website wil ik daar verandering in brengen. Maandelijks schrijf ik daarom een blog waarin ik meer vertel over mijn ervaringen aan de Costa Blanca.

Dankzij het geduld, creativiteit en begeleiding van freelance marketeer Rick Bouwmeister is dit het resultaat geworden waar ik heel blij mee ben.

Mijn favorieten

De villa’s en appartementen (penthouses), mijn Favorieten, zijn slechts een kleine selectie van de vele mogelijkheden uit mijn portfolio (en indien nodig uit de collectie van een selecte groep professionele collega makelaars).

Thuis voelen aan de Costa Blanca

De meest beslissende factor voor de beslissing om een droomhuis aan de Costa Blanca te kopen, is toch wel de locatie en de omgeving waar iemand zich thuis voelt. En dat is nou net mijn specialiteit, ik laat niet alleen de huizen zien maar ook de directe omgeving zodat je een completer beeld en gevoel erbij krijgt.

Het strand als inspiratie

De prachtige kust van de Costa Blanca waar de mengeling van zeegroen, blauw, wit, dennegroen, zandkleur overal zijn terug te vinden. Voor mij als inspiratie voor de kleuren en vorm van mijn nieuwe logo. De Costa Blanca is een prachtige en groene streek met een mild en bijzonder micro-klimaat. Een complete balans tussen zon, zee, bergen, strand, bossen, ruimte, cultuur, culinair aanbod en vriendelijke Spanjaarden.

Ik hoop jou snel te mogen ontmoeten aan de Costa Blanca om samen op pad te gaan en die ene, mooie en unieke woning met jou te ontdekken.

Hasta pronto! Marijke