Locatie: Polop
Bebouwde m2: 85 m2
Grondstuk m2: 2600
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zicht: Op de heuvels en Bergen
Oriëntatie: Zuiden
Zwembad: Geen – maar mogelijkheid tot een
Staand zwembad
Tuin/Terras: Open terras rondom de villa
Overdekte pergola bij buitenkeuken
Tuin met beplanting / groentetuin
Parking: Off road parking 4-5 auto´s
Extra’s: Zonneschermen aan voorkant
Automatisch toegangshek
Ruimte om pergola´s te maken
voor overdekte parking
Buitenkeuken en extra opslag
Verwarming: Airco warm/koud
Voorinstallatie voor open haard/
pellet burner
Airconditioning: Warm/koud

Verzorgde villa met grond vlakbij Polop

De geasfalteerde toegangsweg tussen de andere landelijke woningen, leidt tot de entree met automatische poortdeuren van deze verzorgde en compacte villa. Gelijkvloers op een ruim en vlak grondstuk van 2600 m2 met voldoende ruimte rondom de villa voor parking of een houten pergola als overdekt terras.

Het grondstuk heeft nu een groentetuin, een aantal avocadobomen met een jaarlijkse opbrengst van zo´n 6000 euros, een ren voor honden/kippen, kortom volop ruimte. Bovendien heeft het zicht op de glooiende heuvels en bergen in de omgeving en is toch centraal gelegen, 5 min. van t dorp Polop. 

De villa heeft een ruime woonkamer met aan de rechterkant een compleet ingerichte keuken waar veel licht binnenkomt. Aan de linkerkant van de woonkamer zijn de twee slaapkamers waarvan 1 ruime slaapkamer met een grote inbouwkast en één iets kleinere naast de badkamer met douche.

Voor de entree kan het open terras worden overdekt met een zonnescherm en is er links beneden op t plot, een ingerichte buitenkeuken gemaakt met pergola met eettafel. Ook is er naast de buitenkeuken nog een extra opslagruimte.

De villa heeft stromend water, electriciteitsaansluiting en speciaal water voor het bewateren van de tuin en avocadobomen.

Prachtig uitzicht op de heuvels en bergen, in een rustige omgeving maar toch vlakbij een mooi dorp.

Prijs € 249.000