Locatie: Altea la Vella
Bebouwde m2: project design villa 240 m2
Grondstuk m2: 1710
Slaapkamers: 4 (project design villa)
Badkamers: 3 + 1 (project design villa)
Zicht: zeezicht, baai van Altea
Oriëntatie: Zuidoost
Zwembad: Zwevend in design project
Tuin/Terras: Tuin en zonneterassen
Parking: Voor 2 auto’s & off road
Extra’s: Verwarming / airco

Ruim bouwkavel met zeezicht in Altea la Vella

Dankzij de zuidoostelijke oriëntatie kunt u de hele dag genieten van de zon.

Dit is gemaakt voor een villa van 240 m2 bestaande uit twee verdiepingen met vier slaapkamers en 3 badkamers en gastentoilet.

Op het woongedeelte met grote zonneterras en zwembad bevinden zich de woonkamer, open keuken, gastentoilet en een ruime slaapkamer met badkamer en-suite en dressing. Het “zwevende” zwembad maakt deel uit van het overdekte terras van de benedenverdieping waar zich nog drie slaapkamers en twee badkamers bevinden. In deze droomvilla kunt u genieten van privacy en ruimte.

Het dorp Altea la Vella, met alle faciliteiten ligt op nog geen 5 minuten rij afstand, net zoals de Don Cayo Golf Club van 9-holes met sfeervol clubhuis en restaurant waar regelmatig evenementen worden georganiseerd.

Het adembenemende uitzicht op zee en de bergen zal u inspireren en een gevoel van rust in uw dagelijks leven brengen. Ondanks dat u zich in een rustige omgeving bevindt, bevindt u zich slechts op korte afstand van de zee. De prachtige kustlijn van Altea, met zijn ongerepte stranden en kristalhelder water, ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto.

Hier geniet u van het beste van twee werelden: rust en natuurlijke schoonheid gecombineerd met de levendigheid van de kust.

Prijs € 349.000