Locatie: Polop
Bebouwde m2: 116
Grondstuk m2: 231
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Zicht: Wijds panoramisch zeezicht
Oriëntatie: Zuid-westen
Zwembad: Privé (optioneel)
& gemeenschappelijk
Tuin/Terras: Tuin
Open en overdekt terras
Parking: 1 auto
Extra’s: Dubbele beglazing & aluminium
raamstellen, automatische rolluiken
in woonkamer en hoofdslaapkamer
Inbouwkasten in slaapkamers
Verwarming: Centrale airco warm/koud
Airconditioning: Warm/koud

Nieuwbouw villa met 3 slaapkamers (gelijkvloers) in mooie urbanisatie in Polop

Panoramisch uitzicht

Een project met 37 individuele villa´s in moderne stijl, met 2 of 3 slaapkamers, met een eigen perceel en de mogelijkheid om een ​​individueel zwembad te laten bouwen.

De centrale locatie, het wijdse panoramische zicht en de praktische indeling van de villa´s met smaakvolle bouwkwaliteiten met een goede prijs-kwaliteit verhouding, maken dit project geliefd bij een groot aantal klanten.

Gelijkvloerse villa met veel ramen om optimaal te kunnen genieten van t licht en het wijdse zicht. De villa´s worden zo gebouwd, dat iedere villa zicht heeft en behoudt. Een centrale entreehek met slagboom, 24-uurs videobewaking, mooie aangelegde wegen binnen t complex met straatverlichting.

De woning van 2 of 3 slaapkamers heeft een logische en praktische indeling met ruime woonkamer met open plan, ingerichte keuken. De grootte van de villa en het materiaalgebruik kunnen we samen bekijken in de showvilla, zodat je daar een goed beeld bij krijgt. Bouwkwaliteiten zoals centrale airco warme/koud, ingebouwde kledingkasten in de slaapkamers, badkamers met inloopdouche etc. Een privé zwembad is optioneel.

Er zijn nog een aantal sleutelklare villa´s te koop en de villa´s die een oplevering hebben voor het 1e trimester van 2024.

Prijs vanaf € 395.000