Locatie:

Polop

Bebouwde m2:

116

Grondstuk m2:

231

Slaapkamers:

3

Badkamers:

2

Zicht:

Wijds panoramisch zeezicht

Oriëntatie:

Zuid-westen

Zwembad:

Privé (optioneel)

 

& gemeenschappelijk

Tuin/Terras:

Tuin

 

Open en overdekt terras

Parking:

1 auto

Extra’s:

Dubbele beglazing & aluminium

 

raamstellen, automatische rolluiken

 

in woonkamer en hoofdslaapkamer

 

Inbouwkasten in slaapkamers

Verwarming:

Centrale airco warm/koud

Airconditioning:

Warm/koud

Nieuwbouw villa met 3 slaapkamers (gelijkvloers) in mooie urbanisatie in Polop

Panoramisch uitzicht

Een project met 37 individuele villa´s in moderne stijl, met 2 of 3 slaapkamers, met een eigen perceel en de mogelijkheid om een ​​individueel zwembad te laten bouwen.

De centrale locatie, het wijdse panoramische zicht en de praktische indeling van de villa´s met smaakvolle bouwkwaliteiten met een goede prijs-kwaliteit verhouding, maken dit project geliefd bij een groot aantal klanten.

Gelijkvloerse villa met veel ramen om optimaal te kunnen genieten van t licht en het wijdse zicht. De villa´s worden zo gebouwd, dat iedere villa zicht heeft en behoudt. Een centrale entreehek met slagboom, 24-uurs videobewaking, mooie aangelegde wegen binnen t complex met straatverlichting.

De woning van 2 of 3 slaapkamers heeft een logische en praktische indeling met ruime woonkamer met open plan, ingerichte keuken. De grootte van de villa en het materiaalgebruik kunnen we samen bekijken in de showvilla, zodat je daar een goed beeld bij krijgt. Bouwkwaliteiten zoals centrale airco warme/koud, ingebouwde kledingkasten in de slaapkamers, badkamers met inloopdouche etc. Een privé zwembad is optioneel.

Er zijn nog een aantal sleutelklare villa´s te koop en de villa´s die een oplevering hebben voor het 1e trimester van 2024.

2 slaapkamers – Prijs vanaf € 288.000

3 slaapkamers – Prijs vanaf € 319.395