Locatie: Moraira – Benimeit
Bebouwde m2: 199 m2
Grondstuk m2: 798 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Zicht: Zeezicht
Oriëntatie: Zuiden
Zwembad: Privé, zoet water
Tuin/Terras: Overdekte terrassen – loungehoek
Open zonneterrassen
Aangelegde tuin met beplanting
Parking: Off road parking 2 auto’s
Extra’s: Ramen dubbele beglazing
Inbouwkasten
Ramen dubbele beglazing
Automatische entreepoort
Verwarming: Electrische verwarming

Deze sfeervolle villa is volledig gerenoveerd, alles is nieuw, binnen en buiten, maar ook het zwembad en de terrassen met loungehoeken en BBQ hoek. Het is omgebouwd tot een charmante villa in Ibiza-stijl met verschillende terrassen om te genieten van het prachtige uitzicht op de zee.

Houten elementen, op maat gemaakte deuren en ingebouwde opslagruimte geven de villa karakter en de grote panoramische ramen maken optimaal gebruik van het uitzicht en mooie lichtinval.

Als u de automatische toegangspoort binnenkomt, heeft u parkeergelegenheid voor twee auto’s en toegang tot een gastenstudio-appartement. Het hoogste niveau beschikt over een grote woonkamer met panoramische ramen met toegang tot twee terrassen. Het heeft een open plan keuken met planken en inrichting in Ibiza-stijl. Er zijn 3 slaapkamers met elk een en-suite badkamer en de hoofdslaapkamer heeft tevens een inloopkast.

Een mooi aangelegde tuin maakt dit charmante huis compleet. De woning heeft toegang vanaf twee straten. Is absoluut een bezoek waard!

Prijs € 980.000