Locatie: Finestrat (vlakbij Benidorm)
Bebouwde m2: 93,70
Grondstuk m2: 393,30
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Zicht:

Zeezicht vanaf t dakterras

Oriëntatie: Zuiden
Zwembad: Privé met buitendouche (incl. de prijs)
Tuin/Terras: Tuin
  Groot dakterras van 103,65 met zeezicht
Parking: 2 auto´s
Extra’s: Climalit beglazing & aluminium
  raamstellen, ingerichte keuken,
  inbouwkasten in slaapkamers
  LED-verlichting in de complete villa
  Oplaadpunt electrische auto
Verwarming: Centrale airco warm/koud
Airconditioning: Warm/koud

Nieuwbouw villa met 3 slaapkamers (gelijkvloers) en groot dakterras in Finestrat

Een groot dakterras met zeezicht

In een groene omgeving, vlakbij de golfbaan en meerdere 4- en 5 sterren hotels, wordt dit kleinschalige project van moderne villa´s gebouwd in een residentiële villawijk. 

De combinatie van kwaliteit, design en een praktische indeling van een gelijkvloerse villa op t zuiden gericht, maakt dit een interessante aankoop. 

Te meer ook omdat deze villa´s een enorm dakterras van 103,65 m2 met zeezicht hebben en ieder hun eigen zwembad met Led verlichting. Het microklimaat aan dit gedeelte van de Costa Blanca, leent zich om het grootste gedeelte van het jaar, buiten te kunnen vertoeven bij milde temperaturen en is de grootte van je terras en tuin vaak belangrijker dan de oppervlakte binnen. 

Met deze achterliggende gedachten is deze villa ontworpen, met een zuidelijke oriëntatie en een centrale ligging vlakbij het authentieke Spaanse dorp Finestrat, het winkelcentrum, de zandstranden van Benidorm en de welbekende dorpen van Albir en Altea op nog geen 10 minuten rij afstand.

Gebruik van groot formaat tegels in de complete villa en op t dakterras, geven het een nog ruimtelijker effect. Op de 1e verdieping is ook de bijkeuken waar u een wasmachine kunt plaatsen en extra berging heeft. 

De woning van 3 slaapkamers heeft een logische en praktische indeling met ruime woonkamer met open plan, ingerichte keuken. De grootte van de villa en het materiaalgebruik kunnen we samen bekijken in de showvilla, zodat je daar een goed beeld bij krijgt. 

De oplevering van deze villa´s zijn gepland voor het einde van dit jaar 2023.

Prijs vanaf € 545.000