Locatie: El Planet (Altea)
Bebouwde m2: 400 m2
Grondstuk m2: 4500
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
1 gastentoilet
Zicht: Zeezicht
Oriëntatie: Zuid-westen
Zwembad: Chloorvrij zwembad
niervormig
Tuin/Terras: Open terras aan woonkamer
Zonne/lounge terras rondom zwembad
Volwassen tuin met lokale beplanting
Parking: Garage 2 auto’s + garage 1 auto
Off road parking 6 auto’s
Extra’s: Marmeren vloer in hoofd woning
Dubbele beglazing
Waterfilter installatie voor waterbron
Automatisch irrigatiesysteem tuin
Inbouwkasten
Verwarming: Centrale gasverwarming (tank)
Open haard (woonkamer)
Zonnepanelen
Airconditioning: Warm/koud

Mooie familievilla met zeezicht in El Planet – Altea

Zeezicht en zuid ligging

De villa zelf van 400 m2 bestaat uit twee verdiepingen met 5 slaapkamers, 4 badkamers en een gastentoilet waarvan de eerste verdieping de hoofdverdieping is met een wit marmeren vloer. Bij binnenkomst valt de ruime hal op en de enorme grote woonkamer met de glazen schuifpui en aangrenzend groot terras met panoramisch zeezicht. Door de glazen façade komt veel licht wat een ruimtelijk effect geeft.

De woonkamer heeft een open haard en rechts daarvan een grote eetkamer, zowel grenzend aan de compleet ingerichte keuken als het zonneterras met zwembad en buitendouche. Ook hier weer een schuifpui waarmee dit gedeelte verbonden is met het buitengebeuren.

Het zwembad heeft een prachtige blauwgroene kleur dankzij de speciale liner en heeft een kunsthouten rand rondom.

Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers met badkamer en-suite en nog een extra ruimte naast de woonkamer die groot genoeg is om nog een extra slaapkamer te creëren.

Via de buitentrap, met een aparte ingang, komt men bij de begane grond dat de zelfde oppervlakte heeft als de bovenverdieping en bestaat uit één bestaande slaapkamer en nog twee royale ruimtes die als slaapkamers ingericht kunnen worden. Er is een ingerichte keuken, twee badkamers (een nieuwe en originele) en een overdekt, een ingeglaasd terras dat als gym en ook als ideale yogaruimte gebruikt kan worden. De begane grond kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld en afgemaakt.

Op deze verdieping is nog een kleine garage met houten deur met wasruimte en een bodega en vlakbij de gym een aparte garage met dubbele deur voor 2 auto´s en berging.

De villa is omringd door een prachtig aangelegde, volwassen tuin met een variëteit aan lokale beplanting (laag in t onderhoud) en werkt met een automatisch irrigatiesysteem. De woning heeft een eigen waterbron die zowel voor eigen consumptie als voor de tuin wordt gebruikt.

Verder beschikt de woning over centrale gasverwarming (tank), driefase electriciteit, zonnepanelen en is door de huidige bewoners in perfecte staat onderhouden.

Een geweldige, comfortabele villa voor de liefhebber van landelijk wonen op een centrale ligging tussen Altea en Albir.

Prijs € 1.150.000