Locatie: Altea (oude stadskern)
Bebouwde m2: 300 m2
3 verdiepingen
Bouw: Bestaand – complete renovatie 2000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Zicht: Panoramisch zeezicht
Oriëntatie: Zuid-oosten
Zwembad: Niet van toepassing
Tuin/Terras: Lounge terras naast hoofdslaapkamer
Open terras met jacuzzi
Parking: Geen
Extra’s: Houten balken
Originele tegels
Dubbele beglazing
Renovatie door bekende architect
Uitgevoerd
Verwarming: Airco warm/koud in slaapkamers
Airconditioning: Warm/koud

Gerenoveerd dorpshuis in het oude centrum van Altea

Centrale ligging
Dit mooie dorpshuis heeft een zeer centrale ligging in het oude centrum van schilderachtig Altea met haar witgekalkte huizen en kiezelstenen straten.

De woning is in 2000 volledig herbouwd en ontworpen en ingericht door een bekende architect die de stijl van het oorspronkelijke dorpshuis heeft gerespecteerd met houten balken, originele tegels en bijpassende meubels en decoratie.

Het dorpshuis heeft 300 m2 bebouwde oppervlakte en is verdeeld over twee woonlagen en een souterrain.Op de begane grond bevindt zich de algemene entree en de woonkamer met open haard, loungehoek en een eethoek met aparte keuken.

Open terras met zeezicht en buitenjacuzzi
Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers met eigen badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de grote hoofdslaapkamer met mooie badkamer en-suite. Achter de houten deuren zit een complete wand met kastruimte verborgen. Het open terras met buitenjacuzzi en geweldig open zeezicht is kenmerkend voor het huis.

Het souterrain heeft een aparte ingang en kan verhuurd worden als gastenstudio aangezien het een grote living heeft, die momenteel in gebruik is als wijnkelder, een aparte badkamer en een wasruimte.

Alle kamers zijn voorzien van houten luiken en alle slaapkamers hebben airconditioning warm/koud. Dubbele beglazing en geluiddichte ramen op de bovenste verdieping van de hoofdslaapkamer.

Een authentiek dorpshuis in Mediterrane stijl in oud Altea met veel ruimte en prachtig uitzicht op zee en t dorp.

Prijs € 695.000

Ja, ik heb interesse!