Locatie: Altea la Vella
Bebouwde m2: 291 m2
Grondstuk m2: 1786 m2
Bouw: Bestaand uit 1980 Renovatie 2020
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Zicht: Berg- en boszicht
Oriëntatie: Zuid
Zwembad: Privé zwembad 8 x 4 meter
Tuin/Terras: Overdekt op begane grond
Open terrassen boven en rondom
Patio = open binnenplaats
Parking: Carport voor 2 auto’s
Off road parking 2 auto´s
Extra’s: Open haard
Stijlvolle materialen
Verwarming: Airco warm/koud
Open haard
Airconditioning: Warm/koud

Mooie villa in Ibiza stijl in de groene omgeving van Altea la Vella

In een oase van rust
Voor de liefhebber van rust, ruimte en privacy is dit de ideale villa. Ook al bevindt deze sfeervolle Ibiza stijl villa zich vlakbij de dorpskern van Altea la Vella en het strand, in tuin en villa waan je je in een oase van rust.

Links van entreehek van de villa, is de carport voor 2 auto´s en off-road parking voor nog 2 auto´s. Het grondstuk is vlak, omheind en beplant met lokale beplanting in combinatie met een aantal fruitbomen. 

Bovendien heeft het een prachtig zwembad van 8 x 4 meter.

Gezellige patio met barbecue
De entree van de villa is via het overdekte voorterras naar de gezellige woonkamer met open plan keuken en aparte eethoek. Vanaf de living is er een directe toegang tot de gezellige patio/binnenplaats, met barbecue gedeelte en eethoek waar het t hele jaar goed vertoeven is, door de beschutting van de patio.

Spectaculair loungeterras
Op de begane grond zijn 3 ruime slaapkamers met 2 badkamers en nog een tv-leeskamer achterin. De interne trap leidt naar de ruime en lichte hoofdslaapkamer met badkamer en-suite en een spectaculair loungeterras met prachtig zicht over de tuin, zwembad, het bos en het berglandschap op de achtergrond.

Een plaatje van een villa die in 2020 sfeervol is gerenoveerd tot een gezellige familievilla in een groene oase van rust maar toch dichtbij het dorp. Absoluut een bezoek waard!

VERKOCHT