Locatie: Altea la Vella
Bebouwde m2: 192 m2
Grondstuk m2: 620 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Zicht: Op de tuin
Oriëntatie: Zuid-westen
Zwembad: 7,5 x 3,5 meter
Tuin/Terras: Overdekt terras 40 m2
Rondom de villa tuin
Tuin met locale beplanting
Parking: Off road parking 2 auto´s
Extra’s: Kwalitatieve materialen
Dubbele beglazing
Automatische rolluiken
Alarm
Inbouwkasten
Verwarming: Airco warm/koud
Airconditioning: Warm/koud

Mooie nieuwbouw, Ibiza stijl villa in Altea la Vella

Ibiza stijl villa vlakbij het dorp

De woonkamer grenst aan de tuin en het zwembad en heeft een aangrenzend, overdekt terras van 40 m2. Naast dit terras bevindt zich het zwembad dat aan beide zijden is omgeven door een mooi aangelegde tuin met locale beplanting. Tussen de open, compleet ingerichte keuken en de woonkamer is de eethoek wat het geheel een ruimtelijk effect geeft.

Deze verdieping heeft verder een grote slaapkamer met badkamer en-suite, twee grote slaapkamers die een tweede badkamer delen. Op de begane grond/kelder heeft de villa een zeer grote opslagruimte gevolgd door een enorme lange kamer die wordt gebruikt als een vierde slaapkamer. De grote glazen deuren leiden naar een andere privé-tuin met ruimte voor jeu de boules. De opslagruimte kan ook worden ingericht als woonkamer voor de slaapkamer aangezien die een eigen ingang heeft via de tuin.

Er is gewerkt met kwalitatieve bouwmaterialen en de villa heeft o.a. airconditioning warm/koud, dubbele beglazing, elektrische rolluiken, inbouwkasten, berging, wasruimte, alarm. De woning heeft nog een veranda voor het parkeren van twee auto´s. De villa is gelegen in een rustige en residentiële woonomgeving van Altea la Vella op nog geen 5 minuten rij afstand van t dorp met alle voorzieningen, de golfbaan en 10 minuten naar het dichtstbijzijnde strand van La Olla in Altea.

Prijs € 885.000