Locatie: Altea Hills
Bebouwde m2: 750 m2 (bruikbaar 500 m2)
Grondstuk m2: 1586 m2
Bouw: Bestaande nieuwbouw
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
1 gastentoilet
Zicht: 180 graden open zeezicht
Oriëntatie: Zuid-westen
Zwembad: Overloop zwembad 10 x 4 meter
Tuin/Terras: Open terras rondom zwembad
Naast zwembad loungehoek
Patio = open binnenplaats
Parking: Garage voor 2 auto´s
Off-road parking 3 auto´s
Extra’s: De beste materialen en technologieën
Plafondhoge deuren
LED-verlichting binnen&buiten
Domote control van Smart-home
Inbouwkasten
Verwarming: Vloerverwarming in complete villa
Airconditioning warm/koud
Airconditioning: Warm/koud

Mooie villa in Ibiza stijl in de groene omgeving van Altea la Vella

Geavanceerde design
De keynote van deze ultramoderne luxe villa is het geavanceerde design en de hoogwaardige kwaliteit van bouwmaterialen en constructie die een integraal deel uitmaken van dit project.

Zomerbar met BBQ
Het grondstuk van 1586 m2 bestaat uit een mooi aangelegde tuin, een groot overloop zwembad/infinity pool met fantastisch zeezicht en rondom een chill-out ruimte, een zomerbar met BBQ en afgesloten garage en parking voor meerdere auto´s.

Alle kamers hebben zeezicht
De voorkant van de villa bestaat uit twee verdiepingen met terrassen met enorme, plafondhoge, panoramische ramen en glazen balustrades. Alle kamers en badkamers grenzen aan het terras en hebben zeezicht. Dankzij deze twee factoren wordt de woonruimte als uitzonderlijk ruimtelijk en licht ervaren. Het natuurlijk daglicht komt optimaal binnen door het bijzondere design. Hoge witte kamerhoge deuren en licht gepolijste marmeren vloeren, versterken het effect van open ruimte.

De luxe villa heeft vijf slaapkamers met elk een eigen badkamer en directe toegang tot het terras. De grote mastersuite bevindt zich op de begane grond, heeft een dressing en mooie en-suite badkamer en direct toegang tot het overloop zwembad/infinity pool.

Het souterrain kan desgewenst worden ingericht als bioscoop, sauna, fitnessruimte of een extra slaapkamer en badkamer en kan ook met de interne lift worden bereikt zoals de andere verdiepingen.

Deze villa vertegenwoordigt de echte levenskwaliteit en het onberispelijke comfort met uniek zicht op zee! Wonend op Altea Hills, bent u verzekerd van 24/7 beveiliging, privacy en betrouwbaarheid van de service. 

Prijs € 3.300.000