Locatie: Altea – El Planet
Bebouwde m2: 519 m2 (bruikbaar 450 m2)
Grondstuk m2: 3000 m2
Bouw: Bestaande nieuwbouw
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Zicht: Mooi zeezicht
Oriëntatie: Zuid-oosten
Zwembad: Groot zwembad 15 x 5 meter
met buitendouche
Tuin/Terras: Open terras rondom zwembad
Open terras met zeezicht op
Woonkamer niveau
Parking: Garage voor 1 auto
Off-road parking > 6 auto´s
Extra’s: Gebruik van kwalitatieve materialen
Dubbele beglazing & automatische
rolluiken
LED verlichting binnen & buiten
Domote control & alarm systeem
Verwarming: Vloerverwarming in complete villa
Airconditioning warm/koud
Airconditioning: Warm/koud

Prachtige moderne villa met zeezicht en privacy in Altea

Een bestaande moderne villa van 450 m2 bruikbare oppervlakte die zich in de voltooiingsfase bevindt. De keuken, badkamers en inbouwkasten kunnen nog door u worden uitgekozen wat een toegevoegde waarde is voor de finishing touch naar uw eigen smaak en stijl. 

Op het zuidoosten gelegen, omheind grondstuk van 3000 m2 met mooi zeezicht vanaf het woonkamer niveau. De lokatie van deze mooie villa op het grote grondstuk met zeezicht, geeft het ultieme vakantiegevoel, in complete privacy en met veel ruimte zoveel binnen als buiten. 

Via de oprijlaan en ruime off-road parking voor de ingang, kom je bij de ingang met ruime ontvangsthal.

De rechtervleugel leidt naar de ruime en zonnige woonkamer met open plan keuken (naar keuze) en de grote eetkamer met zeezicht. Bovendien grenzen de woonkamer en keuken aan het open lounge terras met zicht op zee, de tuin en het zwembad.

Naast de keuken is nog een extra terras, een gastentoilet en aparte wasruimte/berging. De linkervleugel leidt naar de 3 grote slaapkamers waarvan twee met een en-suite badkamer (naar keuze).

Via de interne trap komt u in het complete gastappartement met grote woonkamer, open plan keuken, 2 slaapkamers met badkamers en-suite (naar keuze) dat grenst aan het enorme zonneterras en zwembad met buitendouche. De buitenbar met BBQ hoek is een toegevoegde waarde naast het terras en zwembad. De tuin is beplant met lokale beplanting en heeft buitenverlichting.

Er is nog een grote ruimte die u kunt inrichten als gym of bodega. Uiteraard is er ook een afsluitbare garage voor 1 auto en off-road parking op het terrein.

Dit project is ontworpen door een bekend architectenbureau met als resultaat een prachtige, comfortabele villa met een logische en ruime indeling met gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen. Ook door de grote raampartijen in de complete villa, is het een lichte en zonnige villa.

Een betegelde vloer met groot formaat tegels – inbouwkasten naar keuze – dubbele beglazing en automatische rolluiken – vloerverwarming en airco op beide verdiepingen.

Prijs € 2.250.000