Locatie: Albir
Bebouwde m2: 420
Grondstuk m2: 1700
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Zicht: Op het zwembad en volwassen tuin
Oriëntatie:
Zwembad: Privé
9 x 4 meter
Tuin/Terras: Open terras
Overdekt terras aan woonkamer
Volwassen tuin met lokale beplanting
Parking: Onder de pergola 1 auto
Extra’s: Inbouwkasten – veel opbergruimte
Ruime kamers met veel licht
Alarm
Verwarming: Airconditioning
Stookkachel op hout
Airconditioning: Warm/koud

Sfeervolle, gelijkvloerse familie villa in Albir met totale privacy

Het overdekte terras grenst aan de woonkamer en volwassen tuin met halve maanvormig zwembad omringd door een zonneterras met complete privacy. De volwassen tuin is een combinatie van locale beplanting en laag in t onderhoud. Het heeft een aparte BBQ hoek die nog uitgebreid kan worden als complete buitenkeuken naar wens.

Loungehoek en serre
Na de entrée van de villa, is de grote woonkamer met sfeervolle loungehoek en serre met een aparte eethoek naast het terras. De afgesloten keuken is ruim opgezet en heeft een grote berging/washok. De keuken is voorzien van een electrische kookplaat, oven, verhoogd werkblad en veel kastruimte.

Aan die kant is ook een nieuwer gedeelte met een aparte entrée met 2 slaapkamers met badkamer ensuite en een grote slaapkamer met badkamer en-suite grenzend aan de patio achter.

Ruim aantal slaapkamers
Vanuit de eethoek de gang in, is er nog een dubbele slaapkamer met een aparte badkamer, nog een dubbele slaapkamer met extra ruimte voor nog 2 bedden en badkamer ensuite. Aan het einde van de gang de hoofdslaapkamer met grote badkamer en nog een dubbele slaapkamer grenzend aan de hoofdslaapkamer.

Alle kamers hebben airco warm/koud, er is een stookkachel (hout) in de woonkamer en de villa heeft dubbele beglazing met PVC raamstellen. Het heeft een automatische entreepoort voor de auto die u onder de pergola kunt parkeren.

De villa heeft een toeristenvergunning en een hoog rendement gezien de rustige maar toch centrale lokatie en de grootte van de villa waar we u graag meer over vertellen. Een gezellige familievilla met veel ruimte zowel buiten als binnen om het hele jaar van te kunnen genieten.

Prijs 1.295.000