Locatie: Altea – La Olla
Bebouwde m2: 87,70
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zicht: Groene woonomgeving met villa´s
Oriëntatie: Zuid-westen
Zwembad: Gemeenschappelijk
Tuin/Terras: 16 m2 – open & overdekt terras
Parking: Genummerde parking voor de deur
Extra’s: Inbouwkasten
Verwarming: Airco warm/koud
Open haard
Airconditioning: Warm/koud

Appartement in klein residentieel complex vlakbij het La Olla strand

Het appartement op de bovenste verdieping ligt in een groene villa woonwijk op nog geen 10 minuten loopafstand van het strand van la Olla met strandrestaurants en kleine haven en vijf sterren hotel. En dezelfde afstand naar het treinstation (5 min. naar het centrum van Altea)

Het heeft twee slaapkamers en één badkamer met douche en een bebouwde oppervlakte 87,70 m2 met 16 m2 terras waarvan een klein deel is overdekt.

De keuken is apart en compleet ingericht met washok/bergruimte. In de woonkamer hangt een airco unit warm/koud en heeft t een sfeervolle open haard.

Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen en er is geen lift aanwezig. Leuke gemeenschappelijke tuin met buitendouche en verzorgde, volgroeide tuin met eigen parkeerplaats voor de deur.

Het appartementengebouw is omheind en heeft een automatische entreepoort. Iedere eigenaar heeft zijn genummerde parking op de parkeerplaats. Het ligt in een residentiële villabuurt, geliefd om de groene en rustige omgeving en op loopafstand van het strand.

Een leuk vakantie appartement of overwinter lokatie vlakbij het La Olla strand in Altea bekend om het milde microklimaat aan de Costa Blanca met ruim 300 zonuren per jaar met een gemiddelde temperatuur van 20 graden.

Jaarlijkse kosten: VVE 1.000 euro – onroerendgoedbelasting 275 euro

VERKOCHT