Locatie: Javea (El Arenal strand)
Bebouwde m2: 165 m2
Bouw: Bestaande bouw uit 2010
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Zicht: Zeezicht en tuin/zwembad complex
Oriëntatie: Zuid-oosten
Zwembad: Gemeenschappelijk
Tuin/Terras: Overdekt 24 m2 – begane grond
Open terrassen 21 + 18 m2 boven
bij slaapkamers
Parking: in garage voor 1 auto + berging
Extra’s: Marmeren vloeren
Dubbele beglazing
Kwalitatieve bouwmaterialen
Shutters voor ramen
Dagelijkse aanwezigheid conciërge
Verwarming: Airco warm/koud
Airconditioning: Warm/koud

Stijlvol duplex penthouse aan het El Arenal strand in Javea

Tegenover het El Arenal zandstrand

Dit stijlvolle duplex penthouse is deel van een verzorgd complex, gebouwd in u-vorm met groot zwembad in t midden omringd door een volwassen tuin met palmbomen.

Door de centrale ligging tegenover het El Arenal zandstrand met rondom restaurants, bars en winkels, is het een geliefde plek voor vakantiegangers of overwinteraars. Het duplex penthouse is op de bovenste verdieping, bestaat uit 2 verdiepingen en is als volgt ingedeeld:

De entree met een royale woonkamer van 50 m2 met een aangrenzend terras van 24 m2 met zeezicht, een aparte, ingerichte keuken en één slaapkamer met badkamer en-suite. In de winter heeft dit terras volop zon aangezien de zon dan lager staat.

Op de eerste verdieping is de hoofdslaapkamer met badkamer en-suite met zonneterras van 21 m2 en zeezicht en nog een slaapkamer met achterterras en aparte badkamer.

Tijdens de bouw zijn er kwalitatieve bouwmaterialen gebruikt, wat het penthouse een stijlvolle uitstraling geeft. Onder het complex is de garage met de lift te bereiken en heeft een parking voor 1 auto en een ruime berging in de prijs inbegrepen.

In principe is alles in Javea op loop- en fietsafstand vanaf dit penthouse te bereiken. Er zijn fietspaden langs zee aangelegd vanaf het El Arenal strand naar het oude centrum en haven aan zee waar zich nog meer winkels en restaurants bevinden.

Al met al een mooi penthouse op een ideale lokatie in Javea.

Prijs € 735.000