Locatie: Altea – Mascarat Beach
Bebouwde m2: 150 m2 woonruimte
+ kelder van 92,66 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2+ gastentoilet
Zicht: 180º zeezicht
Oriëntatie: Zuiden
Zwembad: Verwarmd privé zoutwater zwembad 8 x 4 meter
Tuin/Terras: Open en overdekte terrassen
Aangelegde tuin
Totaal 175 m2 buiten tuin / terrassen
Parking: 2 Auto’s
Extra’s: Hoogwaardige materialen
Vloeren Italiaans Carrara marmer
Design keuken incl. MIELE apparatuur
Electrische rolluiken gehele woning
Lounge & BBQ hoek in de tuin
Verwarming: Vloerverwarming in totale woning
Airconditioning: Warm/koud

Prachtig, luxe appartement op loopafstand van het strand in Altea

Deze architectonische bouw is opgeleverd in augustus 2023 en heeft 150m2 woonoppervlakte, 174m2 terras en eigen tuin, en een kelder van 92,66m2 die naar eigen wens is in te delen. Het pand biedt 3 elegante slaapkamers, 2 badkamers en 1 gastentoilet waarvan de hoofd slaapkamer grenst aan de terras.

Geniet van een unieke ervaring met uw eigen verwarmde privézwembad met panoramisch uitzicht op zee, betegeld met prestigieus Italiaans Carrara-marmer. Het terras, uitgerust met een moderne barbecue en met directe toegang tot het strand vanuit de tuin, zorgt voor een exclusieve en comfortabele sfeer.

Het interieur van deze nieuwe woning is een weerspiegeling van elegantie, met de vloeren van Italiaans Carrara-marmer. Aan elk detail is zorgvuldig gedacht, van de elektrische zonwering voor alle ramen tot de designkeuken uitgerust met hoogwaardige MIELE-apparatuur.

Comfort is gegarandeerd met vloerverwarming en temperatuur gecontroleerde airconditioning in elke kamer. Het BOSCH (SONOS) muzieksysteem dat geïntegreerd is, voegt een luxueuze auditieve dimensie toe. Er is extra aandacht besteed aan de akoestische en thermische isolatie van de appartementen.

Dit specifieke appartement heeft een extra kelder van 92,66 m2 om in te richten als een fitnessruimte, hobbyruimte, bioscoopzaal etc. met nog 30 m2 qua tuin op dit niveau.

De woning beschikt over een parkeerplaats voor 2 auto’s en een lift naar elk niveau, voor extra gemak. Deze unieke residentie biedt een perfecte mix van stijl, comfort op een bevoorrechte locatie. We nodigen u hierbij uit om dit prachtige, luxe appartement met ons te bezoeken op loopafstand van het strand en de haven in Mascarat, Altea.

Prijs € 1.950.000