Locatie: Altea la Vella
Bebouwde m2: 170
Bouw: Bestaande bouw uit 2008
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Zicht: Panoramisch zeezicht
Oriëntatie: Zuid-westen
Zwembad: Gemeenschappelijk en
lagunevormig
Tuin/Terras: Groot woonterras van 67 m2 + 18 m2
“privé” tuin beneden het terras
Gemeenschappelijke tuin
Parking: In garage voor 2 auto´s & 2 bergingen
Extra’s:
Dubbele beglazing
Video entry phone
Inbouwkasten
Verwarming: Centrale gasverwarming
Airconditioning: Pre-installatie airco
Ventilatoren in alle vertrekken

Zonnig hoekappartement met zeezicht vlakbij Altea la Vella

Dit appartementen complex heeft een centrale ligging, dichtbij het dorp Altea la Vella met alle voorzieningen, winkels en restaurants en slecht 10 minuten rijden naar t strand. Prachtig zeezicht vanaf het terras met zuid-west ligging. 

Het is een kleinschalig complex met ruime appartementen, gebouwd door een solide bouwonderneming met meer dan 50 jaar ervaring in deze omgeving. Omringd door een verzorgde, aangelegde gemeenschappelijke tuin en groot zwembad met panoramisch zicht over de baai van Altea. Het is een omheind complex met automatische entreepoort en parkeerruimte buiten voor bezoekers en lift vanaf de garage. 

Het hoek appartement heeft een ruime entree en een woonkamer van 30 m2 met aparte eethoek, grenzend aan het grote woonterras van 67 m2. De raampartijen zorgen voor een lichte en luchtige sfeer met zeezicht van bijna alle vertrekken.

De ruimtelijke opzet van de woning met groot woonterras, in combinatie met het comfort, maken dit een ideale, residentiële woning om het hele jaar te kunnen genieten van het milde micro-klimaat.

Van de in totaal 3 slaapkamers, grenzen er twee aan het terras waarvan de hoofdslaapkamer met badkamer en-suite. De derde slaapkamer achter, heeft toegang tot een zonneterras van 18 m2.

Gedurende de winter schijnt de zon volop op het overdekte terras, omdat de zon dan lager staat. Bij de bouw zijn mooie en kwalitatieve bouwmaterialen gebruikt en de woning beschikt over centrale verwarming met radiatoren (centrale gastank), dubbele beglazing, ventilatoren in alle vertrekken, automatische rolluiken en zonnewering.

Gebouw met lift – vanaf de garage – 2 ruime parkeerplaatsen en 2 bergings in de prijs inbegrepen.

VERKOCHT