Locatie: Altea Hills
Bebouwde m2: 150
Bouw: Bestaande bouw uit 2003
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
1 gastentoilet
Zicht: Zeezicht op de baai van Altea
Oriëntatie: Zuid
Zwembad: Gemeenschappelijk
met buitendouche
Tuin/Terras: Groot woonterras 76,72 m2
Privé tuin beneden het terras
Gemeenschappelijke tuin
Parking: In garage voor 2 auto’s
en berging
Extra’s: Marmeren vloeren
Dubbele beglazing
Kwalitatieve materialen
Automatische rolluiken
Inbouwkasten
Verwarming: Vloerverwarming
Open haard
Airconditioning: Warm/koud

Luxe hoekappartement met mooi zeezicht en groot terras en privé tuin in Altea Hills

Mooi hoekappartement dat zich bevindt in een exclusief, veilig en kleinschalig residentieel complex met luxe appartementen van 7 gebouwen. In het midden ligt de grote, aangelegde gemeenschappelijke tuin en groot zwembad met panoramisch zeezicht op de baai van Altea.

Een prachtig, luxe appartement met een tijdloze stijl en logische indeling met een ruime en lichte woonkamer met open haard en aparte eethoek.Vanaf de woonkamer stap je op het grote woonterras waar je gemiddeld zo´n 8 maanden doorbrengt in dit gebied van de Costa Blanca door het milde micro-klimaat met een gemiddelde van 300 dagen met zon en een gemiddelde temperatuur van 20 graden.

De ruime hoofdslaapkamer grenst ook aan het terras en heeft een lange wand met inbouw kledingkasten en badkamer en-suite met douche en jacuzzi bad. Dan zijn er nog twee extra slaapkamers met inbouw kledingkasten met een gedeelde badkamer met bad en douche.

Het complex met maar zeven appartementen per gebouw heeft een lift, vanaf garageniveau. Er zijn 2 ruime parkeerplaatsen en berging in de prijs inbegrepen. De twee, aan elkaar grenzende parkeerplaatsen zijn eenvoudig te veranderen in één grote, afsluitbare garage met automatische poort.

Comfort, luxe en mooi uitzicht in een groen en rustige omgeving op de exclusieve urbanisatie van Altea Hills met 24-uurs beveiliging. Het voordeel is dat het zich op loopafstand bevindt naar de tennisclub en het luxe hotel – ZEM wellness retreat Altea.

VERKOCHT