Locatie: Altea Hills
Bebouwde m2: 106 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Zicht: Zeezicht en op de groene heuvels
Oriëntatie: Zuid-westen
Zwembad: Gemeenschappelijk met buitendouche
Tuin/Terras: Overdekt terras 20 m2
Zonneterras boven 27 m2
Parking: In garage voor 1 auto
Extra’s: Dubbele beglazing
PVC raamstellen
Inbouwkasten
Rolluiken
Verwarming: Airco warm/koud
Airconditioning: Warm/koud

Modern duplex penthouse met mooi zeezicht in Altea Hills

Dit moderne en zonnige duplex penthouse bevindt zich op Altea Hills, de verzorgde en groene urbanisatie met een tennisclub en het luxe Wellness hotel ZEM dat binnen max. 2 jaar zal worden geopend. Vanaf beide terrassen heb je prachtig zeezicht gemengd met zicht over de groene, glooiende heuvels in een rustige omgeving.

Het duplex penthouse heeft een lichte woonkamer, een ruime, ingerichte keuken met ontbijthoek en washok, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer met badkamer en-suite grenst aan het terras en heeft zeezicht. De andere slaapkamer bevindt zich aan de achterkant en beide slaapkamers hebben inbouwkasten.

De woonkamer grenst aan het zonnige en ruime terras met prachtig zeezicht en via de wenteltrap kom je op het loungeterras met ook weer mooi zeezicht. Dit terras heeft alle privacy en veel ruimte voor ligbedden, een loungeset of zelfs een buitenkeuken.

Het appartement heeft centrale airconditioning (warm/koud), dubbele beglazing, rolluiken en heeft beneden in de garage een ruime parkeerplek. Het omheinde complex heeft een mooi gezamenlijk zwembad en buitendouche en een speelpark voor kinderen. 

Het dichtstbijzijnde strand ligt op nog geen 10 minuten rij afstand van dit complex naast de jachthaven van Campomanus. 

Een ideaal vakantie appartement met veel ruimte en comfort op een fijne lokatie in Altea Hills.

Prijs € 299.500