Locatie: Altea centrum
Bebouwde m2: 102
Bouw: Bestaande bouw
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1 badkamer met douche
1 gastentoilet
Zicht: Zeezicht
Oriëntatie: Zuid
Zwembad: Gemeenschappelijk
Tuin/Terras: Terras van 26 m2
Parking: In garage en 2 grote bergingen incl.
Extra’s: Dubbele beglazing
Automatische rolluiken
Inbouwkasten
Verwarming: Airco warm/koud
Airconditioning: Warm/koud

Appartement met zeezicht in centrum van Altea

Zonnig en modern appartement in een residentieel complex met zeezicht en centrale ligging en op loopafstand van zowel het oude kerksplein als de boulevard en nautische club van Altea.

De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 102 m2 en een ruim terras van 26 m2 met zeezicht (volledig zonnig in de winter door de lager staande zon). Door de zuidligging heb je de hele dag zon. 

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open plan, ingerichte keuken met apart washok voor extra opslag. Het bestaat uit twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer met douche en een gastentoilet. 

Individuele airco warm/koud, dubbele beglazing en rolluiken. 

Een gebouw met lift vanaf garage niveau en een gemeenschappelijk zwembad. Parking in de afgesloten garage en 2 ruime bergingen in de prijs inbegrepen. 

De woning ligt aan de voet van het oude centrum van Altea, het 

kerksplein dat omringd is met restaurants, bars en een variëteit aan leuke boetieks. Lopend naar zee en boulevard van Altea vanaf het appartement is een wandeling van 15 minuten. De kustlijn van Altea heeft een aangelegd fietspad dat via Albir naar Benidorm leidt en compleet vlak is.

VERKOCHT