Locatie: Grens tussen Altea en Albir
Bebouwde m2: 97
Bouw: Bestaande bouw
Slaapkamers: 1 ruime slaapkamer
Badkamers: 1 ruime badkamer
Zicht: 180 graden zeezicht en panoramisch
Oriëntatie: Zuid-oost
Zwembad: Geen gemeenschappelijk zwembad
Tuin/Terras: Voormalige terras is in de woon-
oppervlakte geeintregeerd
Parking: Op het terrein van het complex onder
de pergola
Extra’s: Kwalitatieve bouwmaterialen o.a.
Italiaanse vloeren
Dubbele beglazing en nieuwe, aluminium raamframes
Automatische (black-out) screens
Compleet ingerichte keuken etc. etc.
Verwarming: Vloerverwarming
Infrarood verwarming in badkamer
Open haard
Airconditioning: Warm/koud

Prachtige loft (penthouse) met open zeezicht aan de 1e lijn van Altea – Albir boulevard

Vanaf de bovenste verdieping aan de 1e lijn van de boulevard tussen Altea en Albir, heb je vanaf dit prachtige loft een adembenemend uitzicht op zee en de omgeving. De loft bevindt zich in een gebouw (met liften) aan zee, op loopafstand van meerdere restaurants, loungebars en supermarkt en heeft bovendien een aangelegd fietspad voor de deur. Parking onder de pergola binnen de automatische poort van het gebouw.

Hoogwaardige kwaliteit
De huidige eigenaren hebben deze loft in 2018 met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en technieken laten verbouwen naar een heerlijke woonplek met alle comfort. De grote ramen aan de eettafel en loungehoek kunnen compleet worden opengeschoven zodat je kunt genieten van een zeebries, de zon en het geluid van de golven.

Het klimaat regelen
Automatische Somfy zonneschermen en (black-out) screens filteren het overbodige zonlicht indien nodig. De airco en vloerverwarming kunnen op afstand (voor aankomst) worden aangezet.  

Binnentuin zorgt voor sfeer
Bij binnenkomst valt de open ruimte op, die praktisch en mooi is ingericht. In het midden van de loft is een mooie binnentuin gemaakt met palmen, om het een groene touch te geven en een scheiding tussen de vertrekken te creëren. Om de sfeer te complementeren is voor een compleet Sonos geluids- en TV systeem gekozen en kun je in de winter genieten van de open haard. Vanaf de grote eettafel en de lounge stoelen bij de loungehoek raak je niet uitgekeken.

Luxe keuken
De Nolte keuken is voorzien van een Silestone werkblad, oven met steamer, oven met magnetron, warmtela, kookplaat, geluidsarme afwasmachine, koelkast en vriezer allen van Bosch en Siemens. De Cooker, Grohe waterfilter, stille afzuigkap en twee wijnkoelkasten maken het culinaire plaatje compleet. 

Praktische inrichting
De grote badkamer heeft een inloopdouche, aparte ruimte voor toilet en bidet, Cielo sanitair en wasbakken en een anti-condens spiegel. De badkamer grenst aan de dressing, waarbij de ruimte optimaal is benut en er aan weerszijden een praktische kastenwand op maat is gemaakt.

Dit unieke loft penthouse is voor een liefhebber, die kiest voor comfort, prachtig zeezicht, op een centrale locatie tussen Altea en Albir.

VERKOCHT