Locatie: Tussen Altea en Albir
Bebouwde m2: 97 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Zicht: Wijds zeezicht
Oriëntatie: Zuid-oosten
Zwembad: Geen
Terras: Ingeglaasd terras met schuifpui die volledig open kan
Parking: Onder de pergola van gezamenlijke parking
Extra’s: Nieuwe keuken
Gerenoveerde badkamers
Automatische Somfy zonneschermen
Automatische black-out screens
Inbouwkasten
Verwarming: Centrale gasverwarming
Airconditioning: Geen

Zonnig en licht appartement aan zee tussen Albir en Altea

Dit zonnige en ruime appartement aan zee, bevindt zicht aan de 1e lijn van de boulevard tussen Albir en Altea. Het wandel- en fietspad dat beiden plaatsen met elkaar verbindt, ligt voor de deur van dit appartementen complex, net als de bushalte stop.

Het zonnige appartement ligt op loopafstand van meerdere restaurants, loungebars en supermarkt. Het appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, een ruime woonkamer en aangrenzende eetkamer en loungehoek.

Somfy zonneschermen en screens
Je komt de woning binnen in de brede en ruime woonkamer met de grote raampartijen die bijna compleet open kunnen worden geschoven. Ook is er een aangrenzende ruimte naast de woonkamer en één van de slaapkamers dat gebruikt wordt als eetkamer en lounge terras. Automatische Somfy zonneschermen en (black-out) screens filteren het overbodige zonlicht indien nodig.

Vernieuwde badkamers
Verder heeft het een nieuwe, open en moderne keuken en twee vernieuwde badkamers. Links van de woonkamer is er één slaapkamer grenzend aan de voorkant met zeezicht en aparte badkamer met bad. De andere slaapkamer heeft een badkamer met douche. Beide ruime slaapkamers hebben een wand met inbouwkasten. 

Indrukwekkende zonsondergangen
Het appartement ligt op de 1e verdieping van het gebouw en heeft vanaf de ingang prachtig zicht op de bergketens en het achterland met indrukwekkende zonsondergangen. Parking onder de pergola binnen de automatische poort van het gebouw met twee liften. Het heeft dubbele beglazing, PVC raamstellen en centrale verwarming in de gehele woning.

Een mooi appartement op een centrale locatie tussen Albir en Altea met prachtig zeezicht.

VERKOCHT